Tutorial

Beste websites om gratis films & series online te kijken

0

De dagen worden weer korter en de nachten langer. Buiten begint het langzamerhand koud, regenachtig en grijs te worden. Na een lange werkdag heb je dan niet altijd zin om buiten de deur iets te ondernemen. Het liefst zit je thuis op de bank een filmpje te kijken.

Dekentje? Check! Kopje thee, wijntje of een biertje? Check! Popcorn? Check! Dat zijn de ingrediënten voor een succesvolle bankhang-bioscoop-sessie. Het liefst doe je dit door zo min mogelijk geld uit te geven en geen Netflix of HBO abonnement af te moeten sluiten. Toch liever op de betaalde tour, check Couchpop.com of Couchpop Nederland om te zien wat wel of niet te streamen is online op diensten als Netflix, Videoland, NPO etc.

Popcorn Time

De naam zegt het al; Popcorn Time is een geschikte site om gratis online films en series te kijken en tijd voor jezelf te hebben met natuurlijk een bak popcorn. Er is een ruim aanbod van allerlei genres van films en series. Wat wel soms lastig is dat je niet altijd Nederlandse ondertiteling hebt en dat de genres niet in categorieën staan wat zorgt voor een onoverzichtelijk zoekproces, maar het filmaanbod zal je niet teleurstellen.

Open Load

In tegenstelling met Popcorn Time is Open Load een fijne overzichtelijke site. Hier is het niet alleen mogelijk om per genre te kiezen welke film je wilt kijken. Je kunt ook je film op jaartal zoeken. Weet je dat er goede films in 2004 waren? Dan kun je die op deze site allemaal vinden.

PopcornFlix

Niet alleen Popcorn Time gebruikt het woord popcorn in hun naam. PopcornFlix is ook een site die online gratis films en series aanbiedt. Het is een site ontwikkelt door Apple TV, Google Play en Amazon dus hier zit je goed! Het is niet altijd mogelijk om ondertiteling in te stellen. Zorg er ook voor dat je jouw AdBlocker uit hebt staan want dit laat de website niet toe.

123Movies

1,2,3 Actie! Zo denkt 123MOVIES er ook over. Op deze site heb je ook een groot aanbod aan films en kun je zoeken op genre. Het is niet mogelijk op ondertiteling in te stellen, maar dat is ook goed voor de Engelse taal. Toch?

Videoland

Wil je jouw favoriete serie van RTL binge-watchen? Check Videoland! Hier kun je namelijk voor twee weken een gratis proef-abonnement aanvragen waardoor je alle afleveringen van bijvoorbeeld Expeditie Robinson, GTST en Nieuwe Buren achter elkaar kunt kijken. Videoland biedt niet alleen Nederlandse films en series aan, maar ook veel Amerikaanse!

Youtube

Wist je dat je ook gewoon films op YouTube kunt kijken? Wanneer je met de zoekterm ‘full movie’ zoekt, krijg je zo een flink aantal films die jij direct via YouTube kunt kijken. Er staan veel Bollywood en Aziatische films op dus als je hiervan houdt ben je zeker op het goede adres.

Soms gebeurt het dat je bepaalde films van de bovenstaande sites niet kunt streamen. Dan krijg je een melding dat de film niet in jouw land te openen is. Een tip hiervoor is Hola VPN. Dit is een functie die geografische blokkades kan omzeilen. Als films niet in Nederland te zien zijn dan is er een mogelijkheid om deze Hola VPN op de Verenigde Staten te zetten. Zo krijg je geen melding dat het niet te zien is. Deze internet ‘extensie’ is makkelijk te downloaden.

Bingo online spelen: dit zijn de beste manieren om dat te doen!

Vorige post

Deze Turkse series moet je echt kennen

Volgende post