Lijstjes

Beste Nederlandse komedie series aller tijden

0

Ook in Nederland houden we van lachten. Het is heerlijk om de verschillende grappen te zien en om er dan niet meer van bij te komen. Het is mooi om de verschillende series te kijken. Wat is nu eigenlijk de beste Nederlandse komedie series aller tijden zijn? We bespreken ze graag met je in dit artikel. Laten we snel van start gaan. Je gaat zeker lachen met deze series!

Flodder

Er zijn drie films uitgekomen van Flodder. Huub Stapel, Nelly Frijda en Tatjana zijn de bekendste sterren welke hierin meespelen. In de serie zie je de meeste acteurs ook weer terugkomen. Opa speelt ook mee en het is hilarisch om te zien wat er allemaal met ze gebeurt. Het is geweldig om de serie te kijken. Hij is regelmatig nog op de televisie en anders kun je hem zeker online vinden bij een streamingdienst.

Zeg eens A

Ongekend populair en nu helaas niet meer op de buis. Mien dobbelsteen en koos en de dokters. Het is mooi om hun avonturen, grappen en grollen mee te maken. Het is een geweldige serie.

Toen was geluk heel gewoon

Gerard Cox en zijn vrouw schitteren in deze serie samen met de heer Plaisier. Het is een serie welke gaat over een koppel waarvan de man bij de tram werkt. Het is een goede serie welke ons terug in de tijd brengt naar de tram verhalen in Rotterdam. Geweldig.

Kees en Co

Ze zijn vele jaren op de buis geweest. Nu komen ze weer terug. Simone Kleinsma is een van de hoofdpersonen. Het is erg hilarisch en zit vol met humor.

Dokter Tinus

De verhalen van een dokter in een leuk dorp. Er gebeuren altijd bijzondere en frappante zaken. Het is goed om te kijken hoe ook de liefde lijntjes lopen.

Jiskefet

Ze hebben ons hart gestolen. Gewoon kijken.

Kinderen geen bezwaar

Het was een toppertje in die tijd.

Het zonnetje in huis

Een geweldige serie met vader en zoon Kraaijkamp. Heel erg mooi gemaakt met de knorrige oude vader en de carrièregerichte zoon.

Inleggen en uitbetalingen bij een online casino: hoe gaat ’t in zijn werk?

Vorige post

Beste Nederlandse Horrorfilms aller tijden

Volgende post

Dit is ook interessant

More in Lijstjes