Lijstjes

Dit zijn de beste films op Viaplay en HBO Max

0
Dit zijn de beste films op Viaplay en HBO Max

In de wereld van streamingdiensten zijn er tal van opties waar je uit kunt kiezen. Twee van de populairste diensten in Nederland zijn Viaplay en HBO Max. Beide diensten bieden een ruim aanbod aan films en televisieseries. In dit artikel zetten we de focus op de films die beschikbaar zijn op Viaplay en HBO Max. We nemen je mee langs de verschillende categorieën en geven je tips om de beste films te kijken.

Viaplay

Viaplay is een streamingdienst van oorsprong uit Scandinavië. De dienst is inmiddels ook beschikbaar in Nederland en biedt een breed scala aan films en tv-series. Viaplay heeft een aantal handige functies, zoals de mogelijkheid om films te downloaden om later offline te kijken.

Actiefilms op Viaplay

Viaplay biedt een ruim aanbod aan actiefilms. Hierbij kun je denken aan films als John Wick en Mission Impossible. Een film die zeker het kijken waard is, is Mad Max: Fury Road. In deze post-apocalyptische actiefilm gaat Max op pad om te overleven in een wereld waarin alles draait om geweld en het recht van de sterkste.

Drama op Viaplay

Ben je meer fan van drama? Ook dan heeft Viaplay genoeg te bieden. Zo kun je bijvoorbeeld kijken naar de film A Star is Born met Bradley Cooper en Lady Gaga in de hoofdrollen. Deze film gaat over een jonge zangeres die het maakt in de muziekindustrie, terwijl haar partner juist moeite heeft met het feit dat hij steeds minder succesvol wordt.

Komedies op Viaplay

Viaplay heeft ook een groot aanbod aan komedies. Een aanrader is de film The Grand Budapest Hotel. Deze film van regisseur Wes Anderson is een komisch avontuur over de conciërge van een luxehotel in Europa en zijn relatie met een jonge medewerkster.

HBO Max

HBO Max is een streamingdienst die voornamelijk gericht is op Amerikaanse films en televisieseries. De dienst heeft een groot aanbod aan content, waaronder veel films die exclusief te zien zijn op HBO Max.

Sciencefiction op HBO Max

HBO Max heeft een groot aanbod aan sciencefictionfilms. Een van de meest opvallende films in deze categorie is Dune. Deze langverwachte film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Frank Herbert en volgt een jonge held die op een buitenaardse planeet vecht om de controle over een belangrijke grondstof.

Klassiekers op HBO Max

HBO Max biedt ook veel klassiekers. Een van de beste voorbeelden hiervan is The Godfather. Deze iconische film uit 1972 is nog steeds geliefd bij filmliefhebbers over de hele wereld. Het verhaal gaat over de Corleone-familie en de strijd om de macht binnen de maffia.

Fantasy op HBO Max

HBO Max heeft ook een breed aanbod aan fantasy films. Een goede film om te kijken is The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring. Deze epische film uit 2001 is gebaseerd op het boek van J.R.R. Tolkien volgt een groep helden die op pad gaan om de ring te vernietigen die de macht heeft over het land Midden-Aarde.

Documentaires op HBO Max

Naast films en televisieseries heeft HBO Max ook een aantal interessante documentaires. Zo kun je bijvoorbeeld kijken naar de documentaire Woodstock 99: Peace, Love, and Rage. Deze film gaat over het legendarische muziekfestival uit 1999 en hoe het uiteindelijk uitliep op een chaos.

Of je nu fan bent van actie, drama, komedie, sciencefiction, klassiekers of fantasy, zowel Viaplay als HBO Max hebben genoeg te bieden. Beide diensten hebben een ruim aanbod aan films en tv-series, met voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar een ontspannende filmavond of een episch avontuur, bij Viaplay en HBO Max zul je zeker vinden wat je zoekt. Bovendien bieden beide diensten de mogelijkheid om films te downloaden en offline te kijken, waardoor je ook onderweg kunt genieten van je favoriete films.

Films kijken via een andere streamingdienst

Wanneer je bent uitgekeken op Viaplay en HBO Max kun je jouw abonnement daar opzeggen. Als je moeite hebt met Viaplay opzeggen, kun je gebruikmaken van Xpendy. Dit is een online opzegservice die je helpt bij het opzeggen van allerlei soorten abonnementen, waaronder die van streamingdiensten zoals Viaplay en HBO Max. Het grootste voordeel van Xpendy is dat het je veel tijd en moeite bespaart. Je hoeft geen ingewikkelde procedures te volgen of te bellen met de klantenservice van de streamingdienst. Bovendien biedt Xpendy een garantie dat je opzegging succesvol zal verlopen. Als er onverhoopt toch iets misgaat, dan krijg je je geld terug. Met Xpendy kun je gemakkelijk jouw HBO Max opzeggen.

 

Ivo Niehe, succesvol tv-presentator en theatermaker

Vorige post

Dit is ook interessant

More in Lijstjes