Lijstjes

De 3 beste staking platformen van 2022

0

Als je investeert in cryptocurencies dan is staking een begrip waar je waarschijnlijk al veel over gehoord hebt. Staking is een manier die sommige blockchains gebruiken om transacties te verifiëren. Deelnemers aan de zogenaamde staking pool kunnen beloningen verdienen voor de cryptocurrencies die ze in bezit hebben. Staken kan enkel met blockchain platformen die werken volgens het proof-of-stake (PoS) model. Voorbeelden hiervan zijn Cardano (ADA) en Polygon (MATIC). Vergeleken met het oorspronkelijke proof-of-work model van bijvoorbeeld Bitoin is het veel energiezuiniger, goedkoper en sneller. Het proof-of-work (PoW) model vereist mining materiaal dat computer rekenkracht gebruikt om wiskundige problemen op te lossen. Staking kan een geweldige manier zijn om passief geld te verdienen met je crypto bezittingen, vooral omdat sommige cryptocurrencies hoge rentetarieven betalen voor staking. In dit artikel bespreken we enkele van de beste staking platformen.

Binance Exchange

Iedereen die maar een beetje interesse heeft in cryptocurrencies kent het bekroond handelsplatform Binance. Veel crypto beurzen hebben crypto staking functies opgenomen in de exchange wallets zelf. Zoals we allemaal weten is Binance de grootste crypto-uitwisseling en naast het uitwisselingsplatform biedt het meerdere crypto-gerelateerde diensten aan, waaronder staking. Met intervallen variërend van 15 tot 120 dagen, Binance biedt zowel flexibele en vergrendeld staking. Het staat u ook toe om meer dan 100 verschillende valuta’s in te zetten, waardoor het een van de beste crypto staking platforms is als u een groot aantal altcoins hebt.

MyCointainer

Cryptocurrencies hebben de potentie om je veel geld op te leveren. Het zou geweldig zijn als dat altijd het enige geval is, maar we weten allemaal dat dat niet zo is. Of je nu een ervaren investeerder bent of een totale beginner, koersen kunnen snel veranderen waardoor je ook veel geld kunt verliezen. Constant winst maken is geen gemakkelijke opgave. Gelukkig zijn er veel crypto-platformen beschikbaar die het leven van handelaars gemakkelijker maken. MyContainer is een staking en master node crypto platform dat gebruikers in staat stelt om geld te verdienen door middel van staking. Het platform zelf gebruikt Proof of Stake en als je al een vermogen hebt in crypto is het de snelste en meest efficiënte manier om cryptocurrency recurrente inkomsten te krijgen. De website van Mycontainer is modern en je vind op de homepage een duidelijk uitleg over hoe het platform werkt.

Coinbase

Net als beurzen, hebben crypto wallets tegenwoordig ook staking functies ingebouwd zodat gebruikers reccurent en passief geld kunnen verdienen zolang de cryptocurrencies in de wallet blijven. Coinbase is waarschijnlijk het beste crypto staking platform om te overwegen als je op zoek bent naar het kopen en verhandelen van cryptocurrencies in een veilige omgeving. Coinbase biedt een gereguleerd en gebruiksvriendelijk exchange platform naast hun staking diensten. Coinbase biedt zes cryptocurrencies aan die gestaked kunnen worden. Ethereum, Algorand, Cosmos, Tezos, Dai, en USDC zijn allemaal inbegrepen. Beschikbare tarieven variëren van 0,15 procent APY op USDC tot 5% op Cosmos.

Drie tips voor jouw perfecte thuisbioscoop

Vorige post

De beste casino films ooit gemaakt

Volgende post

Dit is ook interessant

More in Lijstjes