Lijstjes

Actie series op Netflix – De Nieuwste en beste actie series op Netflix

0

Alle series op Netflix heb je inmiddels wel al gezien. Je weet niet meer wat je verder kan kiezen en wilt toch graag de nieuwste series zien. Wist je dat je jouw zoekstrategie makkelijk kan aanpassen zodat je de nieuwste films en series krijgt? Wanneer je naar genres gaat en je kiest jouw favoriete genre dan vind je vervolgens rechtsboven drie streepjes en 4 blokjes. Zodra je op deze blokjes drukt heb je de mogelijkheid om op releasejaar te selecteren. Zo krijg je het nieuwste aanbod. Wij hebben voor jou de nieuwste actie Netflix series al op een rij gezet.

Lost in Space

De familie Robinson komen dankzij een scheur in tijd en ruimte met hun ruimteschip, de Jupiter 2, terecht op een onbekende planeet. Na een noodlanding op de buitenaardse planeet vecht de familie Robinson om tegen alle verwachtingen in te overleven en ontsnappen. Maar overal om hen heen dreigt gevaar. De vraag is of ze wel de enige zijn op de planeer en al het buitenaardse flora en fauna maken het ook niet al te makkelijk. Er is genoeg drama in dit toegankelijke overlevingsverhaal. Lost in Space is een 1 seizoen tellende serie en speelt zich dertig jaar in de toekomst af, in 2046. Verwacht je dat er in die achtentwintig jaar weinig is veranderd? Lost in Space zal je verassen.

Troy: Fall of a city

Op zoek naar de vrouw die Aphrodite hem heeft belooft, ontdekt Paris zijn ware identiteit en valt hij voor Helena van Sparta. Dit is het begin van de Trojaanse oorlog waar thema’s als identiteit, wraak en liefde in voor komen. De bijna tien jaar lang durende slag om het stadje Troje is op Netflix in acht afleveringen te zien. Oorlog, verraad, liefde en een groot houten paard.

Black Lighting

In Black Lightning draait het allemaal om Jefferson Pierce (Cress Williams). Pierce was altijd Black Lightning, maar die carrière als superheld heeft hij nu al een tijdje achter zich gelaten als belofte met zijn ex vrouw. Toen hij merkte dat dat grote gevolgen had voor zijn familie, besloot hij toch weer in de huid van Black Lightning te kruipen. Vanaf 9 oktober komt seizoen 2 uit waar ze dieper ingaan op de karakters van de familie van Pierce.

Iron Fist

Marvel’s Iron Fist gaat over Danny Rand (Finn Jones) die 15 jaar dood leek te zijn. Toch keerde hij terug naar New York om zijn familiebedrijf weer te veroveren. Als zijn alter ego Iron Fist wil hij zijn verleden overwinnen en doelen bereiken. Daarnaast wil hij de stad beschermen tegen criminele bedreigingen. Onlangs is seizoen 2 op Netflix geplaatst dus dit is binge-watch material.

Een uitstekende ander bron voor de laatste actie series, zijn The Vore’s best action series on Netflix lijst, waar ze de beste series van 2018, 2017 en van de 2000’s op een rij hebben gezet, zoals Jack Ryan, Iron Fist en Taboo.

Deze Turkse series moet je echt kennen

Vorige post

Beste Sci-fi Series op Netflix, Videoland en meer

Volgende post

Dit is ook interessant

More in Lijstjes