Lijstjes

Beste Sci-fi Series op Netflix, Videoland en meer

0

Het is natuurlijk heerlijk om de beste Science fiction series te bingewatchen op de bank. Er zijn volop mooie series. In dit artikel zetten we de beste sci-fi series op Netflix, Videoland en van Amazon prime op een rijtje voor je. Het wordt zo nog gemakkelijker om een keuze te maken. Op Netflix zijn er veel goede series te vinden. Echter ook op videoland en Pathé thuis zijn er goede opties.

Black Mirror met maar liefst 4 seizoenen

Het is heerlijk om de combinatie van sci-fi en techniek te zien. Bij Black Mirror zit je helemaal goed. De afleveringen van een uur laten het je allemaal zien. Er zijn geweldige doemscenario’s waar je van kunt genieten. Iedere aflevering is een los verhaal waar het verschil tussen science fiction en realiteit bijzonder klein is.

Star Trek: Discovery (Het eerste seizoen)

Het is sinds de jaren zestig al zo, dat er mooie science fiction te zien zijn. Star Trek hoort hier natuurlijk ook bij. Captain Kirk begint zijn reis op de Enterprise en later op de USS Discovery. Het is een mooi verhaal waar volop gebeurt. Het verhaal gaat over een genadeloze oorlog met de Klingons. Het is een aanrader voor iedere Sci Fi liefhebber en natuurlijk ook voor iedere Star Trek fan.

Stranger Things twee seizoenen

Met deze serie stond de hele entertainment wereld op zijn kop. Stranger Things kwam uit op Netflix. Het is een science fiction serie over een groep vrienden in de jaren tachtig. De groep komt in problemen als een van de vrienden opeens verdwijnt na het spelen van een ronde Dungeons en Dragons. Het wordt helemaal spannend als ze weten waar hij is. Het is een spannende serie.

Lost In Space (een seizoen)

Het is een remake van de serie uit 1985. Dat was een verfilming van het boek The Swiss Family Robinsons uit 1812. Het is een oud verhaal. Het is een verhaal waar de familie Robinsons wordt gevolgd in het jaar 2048. Het gezin is onderweg naar een nieuwe wereld in hun ruimteschip. Ze komen op een andere planeet om daar een nieuw leven te starten.

Orphan Black met maar liefst vijf seizoenen

We zien het leven van Sarah Manning plotseling een wending nemen nadat ze een getuige is van een zelfmoord. Het wordt helemaal gek als er een dubbelganger van haar blijkt te zijn en dat dit dus de vrouw is die zelfmoord heeft gepleegd. De vrouw is echter geen dubbelganger, maar een kloon. Ze is niet de enigste welke hiermee te maken heeft.

The 100 vijf hele seizoenen

Het is bijna 100 jaar nadat een kernaanval de hele aarde onbewoonbaar heeft gemaakt. Er worden honderd jonge gevangenen naartoe gestuurd. Het gebeurt allemaal vanaf een ruimtestation waar 2400 mensen leven. Ze proberen elkaar in leven te houden.

De Altered Carbon een seizoen

Het verhaal speelt zich af in 2384 wanneer de herinneringen van de mensen op een harde schijf worden vastgelegd. Het is mogelijk om onsterfelijk te zijn en om gedachten in ieder lichaam te plaatsen. Er wordt chip geactiveerd in het lichaam van Takesi Kovacs. Het is een keuze om zo de misdaden uit de vorige levens op te lossen. Het is een gave serie om te zien hoe een onsterfelijk leven kan zijn.

Actie series op Netflix – De Nieuwste en beste actie series op Netflix

Vorige post

De beste detectives & thriller series en films

Volgende post

Dit is ook interessant

More in Lijstjes