Lijstjes

Deze series op Videoland zijn absolute aanraders

0

Er zijn meer Videoland series dan je denkt! De site heeft een heleboel geweldige series: van klassiekers tot de allernieuwste. Wij hebben de leukste Videoland series voor je op een rijtje gezet!

Dit vinden wij de beste Videoland series

1. Desperate Housewives

Als je houdt van drama, komedie, thrillers én soaps zit je met Desperate Housewives helemaal goed. De serie is al een tijdje geleden in première gegaan (2004?) maar is zéker de moeite waard om te bingen. Op Videoland zijn alle acht seizoenen te zien! In de allereerste minuut van de serie pleegt Mary Alice zelfmoord. Haar vriendinnen vinden een briefje waar op staat dat Mary Alice iets verschrikkelijks heeft gedaan in het verleden. De vriendinnen gaan op zoek naar de reden van haar zelfmoord. Geloof me, je kan niet stoppen met kijken.

2. Nieuwe Buren

Eva en haar man Peter verliezen hun kindje en zoeken steun bij hun nieuwe buren. Er ontstaat een hechte vriendschap waarbij niet alleen hun leed wordt gedeeld, maar ook het bed. En dat loopt niet goed af… Er staan drie seizoenen op Videoland en het vierde seizoen gaat binnenkort uitkomen.

3. The Handmaid’s Tale

The Handmaid’s Tale speelt zich af in een toekomst waarin ernstige milieuvervuiling ervoor heeft gezorgd dat de meeste vrouwen niet meer zwanger kunnen raken. De laatste vruchtbare vrouwen zijn gevangen genomen en ingezet als broedmachines. Uiteraard zijn er een aantal mensen die hier een stokje voor willen steken… De serie is razend populair en is zeker de moeite waard om te kijken.

4. Once Upon a Time

De serie gaat over Emma Swan, de dochter van Sneeuwwitje en de prins. Kort na haar geboorte stuurden haar sprookjesouders Emma naar de ‘gewone wereld’ om haar te verlossen van de vreselijke vloek van ‘the evil queen‘. Alle sprookjesfiguren zijn in de ‘gewone wereld’ gevangen en Emma is de enige die hen kan bevrijden. De serie gaat dan wel over sprookjes, het is alles behalve kinderachtig. De verschillende verhaallijnen en spannende cliffhangers zorgen ervoor dat je niet kunt stoppen met kijken (ik spreek uit ervaring). Zeker de moeite waard om te kijken.

5. Younger

Als 40-jarige komt Liza niet meer aan de bak in de uitgeverswereld en daarom besluit ze zich voor te doen als iemand van 27. Gaat haar baas erachter komen? Kan ze het geheim blijven houden voor haar vriend die ook in de twintig is? En komt niemand erachter dat ze een tienerdochter heeft? De hilarische en spannende serie heeft nog twee grote pluspunten: er staan namelijk wel vijf seizoenen op Videoland én Hilary Duff speelt Liza’s sidekick. Wat willen we nog meer?

6. Nieuwe Tijden

De Videoland serie Nieuwe Tijden is een spin-off van de soap Goede Tijden Slechte Tijden. De serie gaat over een groep studenten in een studentenhuis die allemaal bezig zijn met hun eigen leven en het volwassen worden. Iedere vrijdag is er een nieuwe aflevering te zien op Videoland en er zijn staan drie seizoenen online met maar liefst 75 (!) afleveringen per seizoen.

7. Lost

De serie Lost is een echte klassieker. De serie, die uit zes seizoenen bestaat, heeft wel meer dan 100 awards gewonnen. Het gaat over de overlevenden van een vliegtuigcrash die stranden op een mysterieus en gevaarlijk eiland. Iedere aflevering vertelt iets over de achtergrond van één van de mensen op het eiland aan de hand van flashbacks. Onderling komen er allemaal relaties tot stand en er blijven maar mysterieuze dingen gebeuren. De serie is steengoed en oh-zo-spannend.

8. Awkward

Jenna, een niet-populaire 15-jarige, krijgt ineens super veel aandacht wanneer haar ongelukje in de badkamer aan wordt gezien als een zelfmoordpoging. Op deze aandacht zit ze helemaal niet te wachten en zorgt voor hilarische en awkward momenten. Vijf seizoenen lang kunnen we lachen om Jenna’s onhandigheid op Videoland.

9. Dexter

Niet meer te zien op Netflix maar wel op Videoland is de serie Dexter. Overdag is Dexter een bloedspatten-analist voor de politie in Miami, maar ‘s nachts is hij een seriemoordenaar. Spannend! Gelukkig richt Dexter zich alleen op andere moordenaars, dus blijven we wel van het personage houden. Er zijn maar liefst acht seizoenen te zien op Videoland.

10. Goede Tijden Slechte Tijden

Misschien dat je het nog niet wist, maar ook Goede Tijden Slechte Tijden kan je zien op Videoland. De mega beroemde Nederlandse soapserie is dagelijks op RTL4 te zien, maar je kan hem ook gewoon op Videoland kijken op ieder moment van de dag. Zo hoef je dus nooit meer een aflevering te missen van alle avonturen uit Meerdijk.

Welke serie ga jij kijken?

Overzicht van de films en series op DVD en Blu-ray in 2019: titels die je niet mag missen

Vorige post

De leukste films over bank en casino overvallen

Volgende post

Dit is ook interessant

More in Lijstjes