Lijstjes

Overzicht van de films en series op DVD en Blu-ray in 2019: titels die je niet mag missen

0
Overzicht van de films en series op DVD en Blu-ray in 2019: titels die je niet mag missen

Natuurlijk zijn er steeds meer mensen die Netflix gebruiken en waarbij de DVD speler of Blu-ray speler stof staat te vangen. Zonde, want er zijn genoeg films en series die niet op Netflix staan. Zeker als het gaat om de nieuwste films en series. Daarom is het zeer de moeite waard om een goede DVD of Blu-ray speler in huis te hebben. Dan is het alleen nog zaak om te kiezen voor titels die je echt niet mag missen. Het mooie is dat wij daar al voor gezorgd hebben. In dit artikel vind je namelijk een overzicht van films en series op DVD en Blu-ray uit 2019, met alleen maar titels die zo goed zijn dat je ze echt niet mag missen!

Free Solo

Voor we beginnen halen we meteen maar even een excuus onderuit: geld is geen excuus voor het niet kijken op DVD en Blu-ray, want je hoeft alleen maar even bij Mediamarkt korting te checken om te zien dat het tegenwoordig helemaal niet meer duur is. Kun je er meteen de film Free Solo bij kopen. Die is namelijk fantastisch! De film gaat over het free solo bedwingen van de berg El Capitan. De film gaat over een jonge gast, Alex, die zich pas echt leven voelt als hij oog in oog staat met de dood. Bijvoorbeeld tijdens het beklimmen van een berg zonder enige zekering. Een prachtige film die over veel meer gaat dan het beklimmen van een berg.

Bohemian Rhapsody

Deze ode aan de band Queen was al een enorme hit in veel bioscopen in Nederland. Heb je hem nog niet gezien of wil je hem nog een paar keer zien (wat wij ons kunnen voorstellen)? Dan is deze film nu ook te verkrijgen op DVD en Blu-ray. Naast een ode aan de band Queen, is de film ook vooral een ode aan hun muziek en zanger Freddie Mercury. Je wordt door de snelle opkomst van de band geleid, de slopende leefstijl van hun zanger en het dreigende einde van de band. Maar natuurlijk zie je ook de legendarische reünie aan de vooravond van een van de meest legendarische gigs in de wereld van de rockmuziek.

A Star is Born

We blijven bij de muziek. Want ook de film A Star Is Born, is een ware hit. Met Bradley Cooper en Lady Gaga in de hoofdrol was dat misschien ook wel te verwachten. Cooper speelt een in verval geraakte country-ster Jack, die het onbekende talent Ally ontdekt. Die rol wordt vertolkt door Gaga. Er ontstaat een liefdesverhouding, waarbij Jack Ally graag in de schijnwerpers probeert te krijgen. Dat lukt ook, en hoe! Het gaat zo goed dat Jack moeite krijgt met het feit dat hij zelf steeds meer in de schaduw komt te staan.

Deze drie gigantisch goede films moet je eigenlijk sowieso op DVD of Blur-ray halen, want ongeacht of je ze al gezien hebt: deze films moet je meer dan één keer zien!

Netflix: Top 10 Duitse films

Vorige post

Deze series op Videoland zijn absolute aanraders

Volgende post

Dit is ook interessant

More in Lijstjes