Lijstjes

Mooiste huizen van Nederlandse BN’ers

0

Wonen, het blijft voor velen een mooi onderwerp van gesprek. Wat is je droomhuis? Hoe wil je je huidige woning verbouwen? Woonprogramma’s op tv blijven vele kijkers trekken en als het aan de woonwinkels ligt, kopen we elk jaar een nieuw interieur. Voor de meeste van ons is dat niet haalbaar. Daarom nemen we graag een kijkje in het interieur van een ander, en dan het liefst van iemand die zich wél kan veroorloven om het steeds te veranderen. Benieuwd wat de mooiste huizen van BN’ers van dit moment zijn? Lees dan snel verder!

Ronald de Boer – Amsterdam Zuid

Laten we met de deur in huis vallen: het appartement van Ronald de Boer staat te koop. Dus als dit nou jouw droomwoning is, dan kan het van jou zijn. Hij verlaagde de prijs zelfs al met een ton naar €1.550.000. Dat is een koopje voor dit luxe optrekje in Amsterdam Zuid. Kwestie van hypotheek aanvragen en je kunt er zo intrekken. De bovenwoning ligt aan het water is voorzien van alle luxe die je mag verwachten, inclusief prachtig dakterras waar je in alle rust over Amsterdam uit kunt kijken.

Gordon – huis in Blaricum en appartement in Amsterdam

Gordon, you love him or you hate him. Er is bij deze man geen tussenweg. Feit is dat hij het goed voor elkaar heeft, ondanks zijn verslavingsverleden. Inmiddels is hij afgekickt en clean en staat zijn miljoenenvilla in Blaricum te koop. Via verschillende televisieprogramma’s hebben we hier al eens binnen kunnen kijken, maar hij woont hier niet meer. Het nieuwe, cleane hoofdstuk in zijn leven begint hij in een appartement recht tegenover het Van Gogh museum in Amsterdam, om de hoek bij een vestiging van zijn koffietent Blushing. Het appartement is misschien kleiner dan zijn villa maar met 2 zeer luxe badkamers, een luxe en grote keuken én een balkon snappen wij wel dat Gordon zich hier vermaakt.

Annemarie van Gaal – stadsvilla in Amsterdam

Ook deze woning staat te koop, voor bijna 3,5 miljoen euro. Annemarie verdiende haar geld (zelf!) met het uitgeven van glossy tijdschriften in Moskou. Inmiddels is ze budgetcoach en kennen we haar van het programma ‘Een dubbeltje op zijn kant’. Het financiële probleem van de kandidaten kent Annemarie zelf zeker niet. De villa, gelegen in Amsterdam, ligt aan het water en heeft een eigen aanlegsteiger. De tuin is zo groot dat er meerdere auto’s op het terrein kunnen parkeren en er nog genoeg ruimte overblijft om te chillen. Dat zie je in de hoofdstad niet vaak. Binnen is alles ruim, luxe en modern opgezet, met als hoogtepunt een glanzend zwarte woonkeuken. Daarnaast zijn er 5 slaapkamers en 2 luxe badkamers. Waar Annemarie zelf naartoe gaat is niet bekend maar het moet wel veel beter zijn als ze deze luxe achterlaat!

Het zijn net mensen

Ondanks hun bekendheid en luxe huizen, zijn BN’ers net mensen. Ook zij zetten hun huis te koop, en verkopen het niet altijd meteen. En ook zij gaan uit elkaar en moeten op zoek naar een nieuwe woning. Het voordeel dat ze hebben, is dat ze vaak een hoger budget hebben dan jij en ik en dus makkelijker een dure (tijdelijke) woning huren of kopen! En wil jij nu weten waar de BN’ers nog meer wonen, dan kun je altijd nog op safari langs de bekende adressen!

 

 

Dit zijn de meest gedownloade films en series van 2019

Vorige post

Top 5 inspirerende films aller tijden

Volgende post

Dit is ook interessant

More in Lijstjes