Lijstjes

Dit zijn de meest gedownloade films en series van 2019

0

Films of series downloaden, dat is toch illegaal? Na alle berichten in de media van de afgelopen jaren zou je inderdaad denken dat het downloaden van films en series altijd illegaal is, maar er zijn ook legale mogelijkheden. Denk dan onder andere aan de mogelijkheid van Netflix of Videoland om video’s te downloaden. Welke films en series zijn dit jaar het meest gedownload? Je leest het hier.

Fast and Furious presents: Hobbs & Shaw

Het is volgens IMDb niet de beste film, hij krijgt een 6,6. Toch kunnen we blijkbaar niet genoeg krijgen van Vin Diesel én snelle auto’s, want de films uit de reeks prijken altijd in de lijst met best bekeken. En dan vooral thuis, het zijn ideale ‘snacks’ voor tussendoor. En niet alleen voor mannen, vrouwen kijken gewoon mee, al was het maar voor een lekkere man op beeld. Maar we missen Paul Walker wel hoor…

Spider-man: Far from Home

Een jonge Spider-man die in Europa op schoolreis gaat: het is vragen om problemen. Alles wat uit de Marvel-stal komt doet het goed en deze film is daar geen uitzondering op. En hoewel je thuis de 3D-ervaring van de bioscoop moet missen, staat hij al weken in de bovenste regionen van meest gedownloade films.

Voor het downloaden van films en series is een snelle internetverbinding een must. Niet tevreden? Doe hier een internet vergelijk en kijk of het beter kan!

Orange is the new black

Deze Netflix Orginals is de best bekeken serie ooit op de streaming dienst. Maar liefst twee derde van de abonnees heeft minimaal één aflevering bekeken. Ook offline wordt de serie goed bekeken, het is natuurlijk een heerlijke serie om ook onderweg te kijken. Jammer genoeg is dit jaar het laatste seizoen uitgekomen.

The walking dead

Deze HBO serie is alweer toe aan het 10e seizoen dat in oktober 2019 begint. De serie heeft de dubieuze eer dat het afgelopen jaren de serie was met de meeste illegale downloads, dat komt waarschijnlijk doordat HBO niet voor iedereen in het zenderpakket zit of te krijgen is. Nu Netflix de serie opgenomen heeft in het pakket, en seizoen 9 live zette, is The walking dead vanaf nu ook legaal te downloaden. Dan moet je wel van zombies houden, maar als dat het geval is kun je even lekker gaan bingewatchen!

 

De Beste Kerstfilms van 2019

Vorige post

Mooiste huizen van Nederlandse BN’ers

Volgende post

Dit is ook interessant

More in Lijstjes