Lijstjes

Top 10 Bekendste Torrent sites voor films en series

0

Houd je ervan om een keer een filmpje te kijken of een serie? Kun je nu net die nieuwste film niet vinden op de buis of bij je streamingdienst? Dan is een Torrent site een goed alternatief. Hier kun je veel films en series vinden welke nog maar net uit zijn gekomen. Het is echter niet legaal. Steeds vaker worden Torrent sites platgelegd door stichting Brein of de FBI. Het is dus niet helemaal veilig wat je doet. Wil je echter een film downloaden dan kunnen we je een paar tips geven. We starten met het delen van de top 10 bekendste Torrent sites voor films en series.

De torrentsite:Zooqle.com

Het is een zeer goede torrent site. Het is vooral populair geworden, nadat andere bekende torrent sites uit de lucht werden gehaald. Zooqle is een overzichtelijke site waar je veel tv series kunt vinden. Ze zijn per seizoen gesorteerd.

De torrentsite: Torrents.me

De site is een zoekmachine. Hij geeft je de links naar films van andere torrentsites.

De torrentsite: nyaa.si

Hier kun je volop anime series downloaden. De site was even weg, maar nu op een ander domein weer actief.

De torrentsite: Limetorrents.cc

Het is een zeer bekende torrent site. Hij is zeer populair, omdat er niet zoveel reclame is als bij de andere torrent sites. Het is een zeer aantrekkelijke site, die steeds van domeinnaam verander.

De torrentsite: eztv

EzTv is al meerdere jaren een populaire release groep van vooral nieuwe televisie series. Het is niet meer de originele groep welke hierachter zit.

De torrentsite: Torrentz2

Het was een zeer populaire torrent site. In 2016 werd het gesloten. Nu is het een zoekmachine voor torrents bij andere torrentwebsites.

De torrentsite: RARBG

Kwaliteit boven kwantiteit. Het motto van deze torrentsite.

De torrentsite: 1337X

Een topper Overzichtelijk en duidelijk. Weinig reclame en volop resultaat.

De torrentsite: The Pirate Bay

The Pirate Bay is sinds 2003 online. Het is een zeer bekende site. In veel landen wordt de site nu geweerd. Het is simpelweg niet toegankelijk. In Nederland geldt dit ook. Proxy servers bieden echter uitkomst.

De torrentsite: YTS.AM

De beste torrentsite van dit moment is YTS.AM. Ze hebben een ruim aanbod en veel te bieden.

Beste Anime Series Top 5

Vorige post

Beste rechtszaak films over advocaten en het recht

Volgende post

Dit is ook interessant

More in Lijstjes