Algemeen

De beste aandelen in de filmindustrie

0

Bedrijven hebben te maken gehad met enorme verliezen en zelfs faillissementen, terwijl andere juist floreerden tijdens de Coronapandemie in 2020. Zo hebben bedrijven in de filmindustrie toch wel geprofiteerd van de situatie. Door de wereldwijde maatregelen om het virus in te dammen, moesten mensen vaker thuisblijven. Dit heeft ervoor gezorgd dat mensen steeds vaker vertier zochten op hun televisie.

Zo behoren de aandelen van een groot bedrijf als Walt Disney tot een van de beste waarin je kunt investeren op www.aandelen.nl.

Walt Disney Plus

Walt Disney heeft zijn eigen streaming dienst vanaf 2019 genaamd Walt Disney Plus. In 2020 is deze populairder gaan worden door de Coronapandemie. Echter, het bedrijf geeft zelf aan dat met zijn 60 miljoen abonnees het nog niet winstgevend is. Volgens hun berekeningen zal dit over 3 jaar een feit zijn.

Disney heeft als een groot bedrijf meerdere projecten lopen en plannen voor de toekomst. Zo werd 21st Century Fox in 2019 overgenomen en bezit het bedrijf sinds 2012 ook al Lucasfilm Ltd. Bovendien heeft Walt Disney al een lange geschiedenis op de aandelenmarkt. Walt Disney is sinds 1962 beursgenoteerd en heeft de krediet crisis van 2011 overleefd. Een aandeel kostte toen nog $ 30 terwijl een aandeel op 15 april 2021 al rond de $ 189 zat.

De aandelen

Had je al in 2011 meegedaan dan had dit jou nu een mooi rendement opgeleverd. Dat wil niet zeggen dat het nu ook geen goed instapmoment is. Het nieuws is vooral belangrijk en de voorspellingen die belangrijke analisten doen over de aandelenkoers. Als het moment naar jouw oordeel geschikt is, kun je Walt Disney aandelen kopen via een betrouwbare broker op aandelen.nl

Uiteindelijk moet je er zeker van zijn dat je in zee gaat met een betrouwbare broker zoals Plus500, DEGIRO of eToro. Zo ben je er zeker van dat zaken op de juiste manier afgehandeld worden. En je gerust kunt investeren in de Walt Disney aandelen.

Dit zijn de hotste stemmen op TV en Radio

Vorige post

4 x: Films over Bitcoins

Volgende post

Dit is ook interessant

More in Algemeen