Algemeen

YouTube video’s en op Youtube Adverteren

0

Online zaken doen

Als je als bedrijf tegenwoordig niet over een website beschikt, loop je ver achter bij je concurrenten. Als jouw webshop onbekend is, is dat bijna net zo erg. Het is belangrijk dat je continue aan je publiek laat weten wat je aan het doen bent en wat je allemaal kunt bieden. Je zult ook mee moeten in de nieuwste marketing technieken om “ahead of the game” te blijven. YouTube video’s en adverteren zijn moderne stijlen van een boodschap overbrengen aan je doelgroep. Lees meer hierover in onderstaand artikel.

YouTube

YouTube is ooit ontstaan als een gratis platform waar mensen hun video’s konden uploaden, die dan vervolgens werden bekeken door anderen. De filmpjes waren vaak komisch getint en duurde erg kort. Vandaag de dag wordt YouTube groots ingezet door menig bedrijf om reviews van producten, reclameboodschappen en algemene informatie omtrent hun aanbod te tonen. Het mooie van dit soort (al dan niet bedekte) reclame is dat het bijna niets tot helemaal niets kost.

YouTube adverteren

In tegenstelling tot de gratis filmpjes, die iedereen kan uploaden, is er ook de mogelijkheid om op dit kanaal te adverteren. Hier moet je uiteraard wel voor betalen. De kosten zijn echter niet al te hoog en het kan de moeite lonen om hier eens over na te denken. YouTube adverteren kan handig worden ingezet als jij weet waar jouw doelgroep naar kijkt. Google heeft ook veel data beschikbaar om erachter te komen welke mensen naar welke filmpjes kijken en zo kun jij als adverteerder gericht campagne voeren.

Search Engine Optimization

Ook als je YouTube als kanaal voor je online acties gaat gebruiken, loont het de moeite om dit te combineren met SEO. SEO staat voor Search Engine Optimization en betekent letterlijk zoekmachine optimalisatie. Wat een seo specialist doet is het uitvoeren van bepaalde acties, om zo een hogere ranking binnen de Google en andere zoekmachines te creëren. Deze acties zijn onder andere: goede steekwoorden (keywords), het schrijven van blogs en het plaatsen van reviews over jouw producten of diensten. Ook kunnen links worden gelegd met andere websites om ervoor te zorgen dat jij zo hoog mogelijk komt te staan.

De Beste Formule 1 Films

Vorige post

De Beste Films over de financiële crisis

Volgende post

Dit is ook interessant

More in Algemeen